Voor jonge mantelzorgers: Safaripark Beekse Bergen

Jonge mantelzorgers zijn jongeren die opgroeien met een vader, moeder, broer of zus met een chronische ziekte of handicap. Het jongerenwerk van 'van Houten&co' organiseert regelmatig speciale activiteiten voor deze groep jongeren.

Op zaterdag 22 juni organiseren we een uitstapje naar Safaripark Beekse Bergen. Jongeren uit de gemeente Houten (10-23 jaar), die zich herkennen als mantelzorger, kunnen zich hier voor inschrijven. Deelname is dankzij financiering van de gemeente Houten helemaal gratis!

We verzamelen om 9.15 uur bij jongerencentrum Enter in Houten. We reizen met z'n allen met een bus naar de Beekse Bergen, waar we rond 11.00 uur aan zullen komen. Er staat dan een eigen safaribus voor ons klaar. We zitten natuurlijk niet de hele dag in de bus, in het park kun je ook een bootsafari en een wandelsafari doen en er is een roofvogelshow. Je krijgt deze dag een lunchpakket. Rond 17.00 uur vertrekken we weer terug naar Houten, waar we rond 18.15 uur weer terug zijn en dan kan iedereen weer huiswaarts.

Er gaan deze dag meerdere begeleiders mee die ervoor zorgen dat iedereen een topdag zal hebben. Een gedeelte van de dag zal in kleine groepjes plaatsvinden, die ieder één of meerdere begeleiders mee krijgen. Je loopt dus nooit alleen door het park.

Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 6 juni door een mailtje met je gegevens te sturen naar jonginhouten@vanhoutenenco.nl. Als je dieetwensen hebt, geef dit dan gelijk bij je aanmelding even door (wij kunnen dit namelijk tot uiterlijk 2 weken van te voren doorgeven aan de Beekse Bergen).

Houtense jongeren die zich aangesproken voelen door dit bericht, maar niet kunnen op 22 juni, kunnen zich toch aanmelden. Zij worden dan ingeschreven in deze lotgenotengroep en persoonlijk uitgenodigd voor een volgende activiteit. Zie voor meer informatie over deze lotgenotengroep voor jonge mantelzorgers: https://www.vanhoutenenco.nl/pagina-item/jonge-mantelzorgers/




PRIJS (TOTAAL)

Geen kosten

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.