Oudere Volwassenen in Beweging - Toerfietsen bij WTC

Een actie van Cursus&Co i.s.m. Sportpunt Houten

De groep toerleden binnen Wielertourclub, WTC Houten bestaat uit mannen en vrouwen, in leeftijd variërend van 20 tot 75 jaar. De toerfietsers richten zich op recreatief en sportief gebruik van de racefiets en mountainbike. Het hele jaar door wordt er gefietst, in de zomer vooral op de racefiets en in de winter op de racefiets, gravelbike en mountainbike. Daarnaast worden er in de wintermaanden aanvullende activiteiten georganiseerd zoals hardlopen en spinnen. De club staat nadrukkelijk open voor alle toerfietsers: mannen, vrouwen, jong en oud, fietsend op alle niveaus. Het brede scala aan activiteiten biedt genoeg mogelijkheden daarvoor. Het clubmotto is: '‘samen uit, samen thuis, samen houden we het veilig''. De toerleiders zien daar op toe.

Wil je kennismaken met deze sport? Meld je aan voor 3 keer gratis meefietsen op dinsdagavond 7, 14 of 21 mei of op donderdag 9, 16 of 23 mei. Er wordt in meerdere groepen gereden (groep B 30 kmh en groep C 28 kmh). 
Neem je eigen racefiets en een helm mee! 

Graag 10 min. voor start aanwezig zijn!

Na jouw aanmelding nemen wij z.s.m. contact met je op om te bespreken op welke avonden en met welke groep je mee wil fietsen.




Aanmelden

PRIJS (TOTAAL)

Geen kosten

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.