LOCATIE

Wijkcentrum/ Cultuurhuis Schoneveld

Cursusruimte 3

Zonnehout 36

3991 MX Houten

TIJD

20:00 tot 22:00

Schilderen met Acrylverf

Maak kennis met acrylverf in deze 8-weekse cursus.
Acrylverf is een dekkende verfsoort waarmee je op veel verschillende ondergronden kunt schilderen. De verf is op waterbasis wat het verdunnen van de verf en het schoonmaken van het materiaal gemakkelijker maakt dan bij verf op olie of terpentinebasis. Eenmaal opgedroogd is acrylverf een stevige verf die haar glans behoudt.

Acrylverf is verkrijgbaar in vele kleuren maar door te spelen met mengingen en verdikken of verdunnen zijn de mogelijkheden eindeloos. Het aanbrengen van de verf gebeurt met penselen of een paletmes. We gaan met verschillende onderwerpen aan de gang om de vele mogelijkheden van acrylverf te ontdekken.

Ervaring met schilderen mag, maar is niet nodig. In de cursus gaan we zowel op papier als op doek werken en ook proberen we de verschillende manieren van het opbrengen van de verf uit. Hierbij kun je jouw eigen voorkeur ontdekken, maar ook experimenteren met de verf, de ondergrond en aanvullende materialen zoals mediums.
In principe zit alle materiaal bij de cursusprijs inbegrepen. Speciale wensen, als een groter doek of andere kleuren, zijn voor de cursist zelf.




PRIJS (TOTAAL)

€ 125,00

Heeft u een u-pas? Informeer naar de korting.