Aanmelding voor Het Goud van Houten gestart

In de theatercursus ‘Het Goud van Houten’ gaan twintig Houtenaren van 65+ op zoek naar mooie persoonlijke verhalen die een podium verdienen. De deelnemers maken samen een prachtige voorstelling onder leiding van regisseur Sophie Plekker van Stut Theater. Lijkt het u leuk om deel te nemen? Ervaring met theater is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. De inschrijving is geopend.
Sophie Plekker is vier jaar werkzaam bij Stut Theater en maakt het liefst stukken vanuit de persoonlijke verhalen van haar deelnemers. Hoe zet je mooie herinneringen en oude, maar ook nieuwe, verhalen op het podium? We ontdekken spelplezier en gaan er samen mee aan de slag. Het Goud van Houten is voor deelnemers die openstaan voor nieuwe ontmoetingen, mooie verhalen én kennis willen maken met theater!

De theatercursus bestaat uit 25 repetities op maandagochtend en start op maandag 2 maart 10.15 uur. Afsluitend wordt in november een theatervoorstelling voor publiek gespeeld op het podium van Aan de Slinger en in Utrecht. Elke les duurt twee uur, inclusief een pauze. De repetities, onder leiding van Sophie Plekker, zijn in Aan de Slinger (De Slinger 40, Houten). Deelname per persoon voor alle repetities en twee voorstellingen: € 18,75 per maand in 8 termijnen, of € 150,- in een keer. Korting voor U-pashouders is mogelijk. Koffie/thee is inbegrepen. Aanmelden kan direct via Angela de Vogel en Fleur Esmeijer van ‘van Houten&co’ via: e-mail: info@vanhoutenenco.nl, telefoon: 030 – 7001 500.

INFORMATIEOCHTEND
Voor wie nog twijfelt aan deelname: er is op maandag 17 februari in de foyer van Aan de Slinger een informatieochtend, aanvang 10.15 uur. De organisatie stelt zich voor en geïnteresseerden maken kennis met de regisseur en kunnen een kijkje nemen in de theaterzaal. Theatermaker en regisseur Sophie Plekker geeft alvast een voorproefje met een theaterworkshop. Aanmelden via info@vanhoutenenco.nl wordt op prijs gesteld.

Het Goud van Houten is een project van Aan de Slinger, ‘van Houten&co’, Stut Theater en Gemeente Houten.