Aanmelden Glowgolfen kinderen 6-12 jaar Steunpunt Mantelzorg

Op woensdag 22 september van 14.30-17.00 uur organiseert Steunpunt Mantelzorg Houten een glowgolf-middag speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, die opgroeien met een gezinslid die ziek of beperkt is. Om 14.30 uur verzamelt iedereen zich bij de Glowgolf-baan (Meidoornkade 25 in Houten). Om 16.30 uur kunnen ouders hun kinderen weer op komen halen.

Dit uitje wordt gesubsidieerd door de gemeente Houten, waardoor deelname gratis is.

Glowgolfen kinderen 6-12 jaar Steunpunt Mantelzorg

 • Hierbij verklaar ik dat beeldmateriaal (foto's en video's) door 'van Houten&co' gebruikt mag worden voor:


 • Ik geef toestemming onder deze voorwaarden:
   ­
  • Mijn toestemming geldt alleen voor de hieronder beschreven redenen. Voor nieuwe activiteiten vraagt ‘van Houten&co’ mij opnieuw om toestemming.
  • Als gegevens niet (meer) noodzakelijk zijn zal ‘van Houten&co’ deze verwijderen.
  • Ik kan ervoor kiezen om geen toestemming te gevenof om alleen voor bepaalde delen toestemming te geven.
  • Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken. ­
  • Deze toestemming is een jaar geldig.